Beschrijving van de woningen en omgeving
La Huerta bestaat uit twee, naast elkaar gelegen, rustiek gebouwde en ingerichte appartementen. De appartementen zijn landelijk gelegen in het gebied/gebergte 'Las Alpujarras' , aan rand van de het dorp van Soportujar. De omgeving is erg rustig en de uitzichten vanaf het terras schitterend, uitkijkend over de vallei van de Guadalfeo, de kust van Granada en op heldere dagen is het zelfs mogelijk om het Atlas gebergte van Marokko te zien.


La Huerta ligt dicht bij het Natuurpark Sierra Nevada (10 min.) en het Nationaal Park Sierra Nevada (20 min). In 50 minuten ben je aan de kust en Granada ligt op 55 minuten rijden/afstand.

De appartementen zijn identiek en naast elkaar gelegen. Beide appartementen bestaan uit een huiskamer met openhaard, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Er kan tevens gebruik worden gemaakt van het zwembad van de eigenaren, gelegen op enkele honderden meters van het appartement.

Inrichting Appartementen
(max. 4 personen per woning)
   Vertrekken
  Huiskamer
1
Keuken
1
Badkamer
1
Slaapkamer met tweepersoons bed
1
Slaapkamer met lits jumeaux
1
Balkon
1
Beide appartementen beschikken over: beddengoed, handdoeken, kleurentelevisie, serviesgoed, tafellinnen, koelkast, keramische plaat, wasmachine en droogrek. Iedere woning heeft de beschikking over een open haard en een verwarmingselement in iedere ruimte.

Voor een overzicht van de beschikbaarheid, klik hier.